Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνάντηση Δημάρχου Μαλεβιζίου με το νέο εκτελεστικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής

Τρίτη, 02/01/2024

Σκληρή δουλειά και αφοσίωση ζήτησε από όλους ο Μενέλαος Μποκέας

Σκληρή δουλειά και αφοσίωση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ζήτησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας από τους νέους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους και τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας, στην πρώτη συνάντηση που είχε μαζί τους, μετά την ανακοίνωση του εκτελεστικού σχήματος της νέας Δημοτικής Περιόδου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ζήτησε από τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους με επίκεντρο την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, καλώντας τους να έχουν συμμάχους στην προσπάθεια αυτή τους πολίτες.

Στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας κάλεσε τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους, να έχουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων τους για τους δημότες και να δίνουν άμεσες λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν τονίζοντας πως όλοι θα κριθούν από την αποτελεσματικότητα τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως το Μαλεβίζι, με την προσπάθεια όλων,  θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων και παρεμβάσεων που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης, θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 02/01/2024

Top