Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου

O Δήμος Μαλεβιζίου, μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και πολυμέσων, ενεργοποιεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου, αυτοματοποιώντας την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών από το σπίτι τους!

Γίνεται μια δυναμική εκκίνηση για το «e-Malevizi Project», το ευρύτερο πλάνο της Δημοτικής Αρχής να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες σε πολλαπλούς τομείς για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας τους και την αποδοτικότερη λειτουργία του Δήμου, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου
Η Γραμμή Δημότη στο 15330
λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00
  • Η Γραμμή Δημότη στο 15330 εισάγει ένα νέο σύστημα επικοινωνίας του Δήμου με τους δημότες που μπορούν να απευθύνουν αιτήματα για διάφορα καθημερινά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως: καθαριότητα, εργασίες πρασίνου, επιδιόρθωση οδοποιίας, επίλυση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αναφορές αδέσποτων κλπ.
  • Η Γραμμή αναλαμβάνει τη διασύνδεση αιτημάτων και υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και το συντονισμό για τη διεκπεραίωσή τους.
Δημότης Μαλεβιζίου
Η ηλεκτρονική εφαρμογή
«Δημότης Μαλεβιζίου»
λειτουργεί σε 24ωρη βάση
  • Η ηλεκτρονική εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό IOS και ANDROID.
  • Ενισχυτικά ως προς το έργο της Γραμμής Δημότη, η καινοτόμα εφαρμογή (application) για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Μαλεβιζίου» εγκαινιάζει ένα νέο ψηφιακό εργαλείο ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων του δημότη προς το Δήμο.
  • Παράλληλα με την υποβολή αιτημάτων και αναφορών η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών, όπως τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, αλλά και υποβολής γενικών αιτημάτων προς τις υπηρεσίες του Δήμου.
Δημότης Μαλεβιζίου App για ANDROID στο Google play Αποκτήστε το στο Google Play
Δημότης Μαλεβιζίου App για IOS στο App Store
Αποκτήστε το στο App Store
Δημότης Μαλεβιζίου
Όλα τα αιτήματα που εισέρχονται στο Δήμο Μαλεβιζίου, είτε τηλεφωνικά μέσω της Γραμμής Δημότη στο 15330, είτε ψηφιακά μέσω της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα, καταγράφονται, αποκτούν μοναδικό ψηφιακό αριθμό αιτήματος, τον οποίο ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί και να ενημερώνεται on line για την πορεία εξέλιξης του αιτήματός του.
Top