Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Το Γυμναστήριο
Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου λειτουργεί από το 2000 και αποτελεί ένα πρότυπο χώρο εκγύμνασης, ειδικά για τους αθλούμενους που αναζητούν συστηματική και ποιοτική προπόνηση.

Διαθέτει αερόβια εργομετρικά ηλεκτρονικά μηχανήματα fitness καθώς και κορυφαίας ποιότητας όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Προσφέρονται δύο αίθουσες ομαδικών προπονήσεων, πλήρως εξοπλισμένες με άρτιο αθλητικό υλικό που καθιστά την ομαδική άσκησή απόλυτα αποτελεσματική οργανωμένη και ευχάριστη.

Το γυμναστήριο λειτουργεί καθημερινά από 07:00 έως 22:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής προσφέροντας στους αθλούμενους τη δυνατότητα να κερδίσουν το μέγιστο των ευεργετικών στοιχείων της σωστής και αρμονικής εκγύμνασης.

Η ποιότητα ζωής ξεκινάει από ένα υγιές και άρτιο σε αντοχές σώμα!!!

ΚΟΡΥΦΗ 

Προγράμματα
Τα Ομαδικά προγράμματα που υλοποιούμε στο Δημοτικό Γυμναστήριο είναι τα εξής:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ Hips & Abs
55′ λεπτό πρόγραμμα για τόνωση και γράμμωση κοιλιακών και γλουτών.
ΔΥΝΑΜΙΚΟ Body Strength
Μυϊκή ενδυνάμωση και κάψιμο λίπους στο maximum… με τη χρήση αντιστάσεων.
DYNAMIC DANCE
Το πρόγραμμα της απόλυτης χορευτικής εμπειρίας και εκτόνωσης, με επιρροές από όλους τους λάτιν χορούς, όπως σάλσα, σάμπα, μερένγκε, ρέγκετον, αλλά και από ευρωπαϊκούς χορούς μέχρι χιπ χοπ και Bollywood dance.
Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση στους γλουτούς και τους κοιλιακούς.
Συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες.
Power Yoga
Η Power Yoga αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο άσκησης η οποία βασίζεται σε δυναμικές και ισομετρικές στάσεις και τεχνικές διαφραγματικής αναπνοής.
Αξιοποιεί όλες τις βασικές αρχές της γιόγκα, δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση στη δύναμη την ισορροπία και την ευλυγισία.
Τα οφέλη που προσφέρει είναι ταχεία ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ομοιόμορφη και συμμετρική τόνωση του μυϊκού ιστού αλλά και άμεση αγχολυτική επίδραση, αφού δρα ρυθμιστικά πάνω στις ορμόνες του στρες: καταπολεμά το άγχος και καταπραΰνει τα συμπτώματά του.
CORE Abs
Μέσα από μια πληθώρα ασκήσεων κορμού στοχεύει στην ενδυνάμωση και μυϊκή τόνωση κοιλιακών και ραχιαίων.
Ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να δώσει στον κορμό σας ένα άρτιο αποτέλεσμα αρκεί να είστε εκεί με διάθεση και ενέργεια για να το ακολουθήσετε.
LEGS GLUTES
Ένα πλήρες ασκησιολόγιο για τα κάτω άκρα συνολικά με μεγάλη έμφαση στην περιοχή των γλουτών.
Προβολές και καθίσματα και πολλές ακόμα λειτουργικές ασκήσεις θα δώσουν στους γλουτούς σας ένα εξαιρετικό ερέθισμα μυϊκής τόνωσης.
FAT LOSS
Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με βαράκια, λάστιχα, και το βάρος του σώματος. Μυϊκή τόνωση και κάψιμο λίπους στο maximum…
FULL BODY - BODY CHALLENGE
Abs & Legs: Πρόγραμμα για τόνωση και γράμμωση κοιλιακών, ποδιών και γλουτών με συνεχή πολύπλευρα ερεθίσματα στους μυς. Μια πραγματική πρόκληση του σώματος!!!

ΚΟΡΥΦΗ 

Gallery

ΚΟΡΥΦΗ 

Κανονισμός Λειτουργίας

Δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά και ομαδικά προγράμματα του δημοτικού γυμναστηρίου έχουν οι δημότες Μαλεβιζίου και οι κάτοικοι του Δήμου Μαλεβιζίου. Οποιοσδήποτε άλλος, για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δημοτικού Γυμναστηρίου θα πρέπει να έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (ή του υπεύθυνου για την λειτουργία του γυμναστηρίου).

ΚΟΡΥΦΗ 

Εγγραφή Μέλους

Η εγγραφή στο Δημοτικό Γυμναστήριο πραγματοποιείται με αίτηση του ενδιαφερόμενου την οποία παραλαμβάνει από την γραμματεία (ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ) ή το Internet και η οποία αφού συμπληρωθεί με ακρίβεια και υπογραφεί από ιατρό (καρδιολόγο ή παθολόγο) κατατίθεται στην γραμματεία συνοδευόμενη από την απόδειξη καταβολής της προβλεπόμενης συνδρομής μέλους η οποία πάντοτε προκαταβάλλεται.

ΚΟΡΥΦΗ 

Επικοινωνία

Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου

Ελευθερίου Βενιζέλου 133, Γάζι
281 082 2582
gym@malevizi.gr

ΚΟΡΥΦΗ 

 
Top