Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στις Γωνιές ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας – Συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα

Πέμπτη, 20/07/2023

Μία εποικοδομητική συνάντηση με κατοίκους των Γωνιών είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έπειτα από πρόσκληση που του έγινε από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Διοίκησης και Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίνα Βογιατζή, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρη Περυσινάκη και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Γιάννη Βάμβουκα καθώς και οι Πρόεδροι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής, συζήτησε για θέματα που αφορούν την περιοχή, τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στην γόνιμη συνεργασία που υπάρχει με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Νάθενα.

Ως ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχει υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια στις Γωνιές χαρακτήρισε ο Μενέλαος Μποκέας την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από την περιοχή Άγιος Αντώνιος στη δεξαμενή του χωριού. Πρόκειται για νέο δίκτυο 1500 μέτρων που αντικατέστησε το παλαιό που λειτουργούσε στο χωριό για περισσότερο από 30 χρόνια.

Συζητήθηκε επίσης η μελέτη ανάπλασης του οικισμού που έχει ολοκληρωθεί, αλλά και η δημοπράτηση του έργου αγροτικής οδοποιίας που θα γίνει το επόμενο διάστημα, όπου έχουν συμπεριληφθεί οι προτάσεις που έγιναν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας έπειτα από διαβούλευση με τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Επίσης ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στον προγραμματισμό επικαιροποίησης της μελέτης για την αναστήλωση και συντήρηση του Ιερού Ναού της Παναγίας με στόχο την ανάδειξη του βυζαντινού εκκλησιαστικού μνημείου της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 21/07/2023

Top