Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τρίτη, 27/06/2023

Με έντεκα νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, οκτώ εκ των οποίων ορκίστηκαν ήδη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ορκιστούν τρεις ακόμα.

«Νιώθουμε πραγματική συγκίνηση για τη μονιμοποίηση και ορκωμοσία στο Δήμο Μαλεβιζίου των εργαζόμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Γιατί, από την πρώτη στιγμή κάναμε  τους αγώνες και τις αγωνίες τους, δικούς μας αγώνες και δικές μας αγωνίες. Καλωσορίζουμε με χαρά  τους 11 μόνιμους πια εργαζόμενους, που το προηγούμενο διάστημα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ΔΟΚΑΠΠΑΜ, οι οποίοι με όλες τους τις δυνάμεις θα συμβάλουν στο τείχος αλληλεγγύης για τους δημότες του Μαλεβιζίου. Είναι τα στελέχη μας που στο πρώτο κύμα της πανδημίας αποτέλεσαν την ασπίδα προστασίας και φροντίδας όλων εκείνων που το είχαν ανάγκη στον υγειονομικό πόλεμο που βιώσαμε. Πλέον, ενισχύουν μόνιμα τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Δε σταματάμε να παλεύουμε για αντίστοιχη νομοθετική λύση και για τους εργαζόμενους μας στις δομές μέσω ΕΣΠΑ.»  δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, κατά την ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων που έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίνας Βογιατζή και Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη.

Πρόκειται για έντεκα υπαλλήλους στο  πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι σε Γάζι, Κρουσώνα και Τύλισο που η πρόσληψη τους στο Δήμο Μαλεβιζίου έγινε μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27/06/2023

Top