Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Έναρξη υλοποίησης του προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ» στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τρίτη, 27/06/2023

Υπεγράφη στις 21 Ιουνίου 2023, η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ των Δήμων  Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, της ΔΗΚΕΗ, του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και του ΟΠΕΚΑ για την υλοποίηση του Προγράμματος στεγαστικής συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 25 – 39 ετών, κατοίκους των Δήμων Μαλεβιζίου και Μαλεβιζίου, οι οποίοι περιλαμβάνονται κατά τον μήνα Μάρτιο του 2023 στις ωφελούμενες μονάδες Ελάχιστου Εγγυημένους Εισοδήματος (ΕΕΕ), που δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία. Οι αιτούντες μπορεί να είναι οι ίδιοι δικαιούχοι του ΕΕΕ, ή ο/η σύζυγος αυτού (ή μέλος συμφώνου συμβίωσης), ή φιλοξενούμενο μέλος νοικοκυριού του ΕΕΕ, που επιθυμεί να μείνει σε νέα κατοικία.

Από το πρόγραμμα καλύπτεται η δαπάνη μίσθωσης της κατοικίας για τρία (3) έτη.  Οι κατοικίες, που θα μισθωθούν, είναι εκείνες που διατέθηκαν για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο στο πλαίσιο του προγράμματος “ESTIA” των οποίων οι ιδιοκτήτες εντάχθηκαν στο νέο στεγαστικό Πρόγραμμα.

Η πρόσκληση με το έντυπο της αίτησης είναι αναρτημένη στο site του Δήμου: www.malevizi.gov.gr .

Οι αιτήσεις υποβάλλονται  από  Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 έως Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στο γραφείο του Τμήματος Πρωτοκόλλου του Δήμου Μαλεβιζίου(ισόγειο Δημαρχείου) πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη.

Πληροφορίες:

Μαρία Τερζίδου

Κοινωνική Λειτουργός,

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής

2810 314852

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΨΗ 306 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27/06/2023

Top