Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Αθλητικές δραστηριότητες για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

Παρασκευή, 24/01/2014

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014
Συνεχίζονται στον Κρουσώνα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 10:30, οι δράσεις του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ), με θέμα την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας.

Σε συνεργασία με το γραφείο Βοήθεια στο Σπίτι Κρουσώνα, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, την εργαστηριακή άσκηση Κρουσώνα, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Αʼ και Βʼ δημοτικού σχολείου και τον Π.Α.Ο. Κρουσώνα, καλούνται τα παιδιά των δημοτικών σχολείων στο γήπεδο της ομάδας του Κρουσώνα, με σκοπό να συμμετέχουν σε ένα πρωινό γεμάτο δραστηριότητες και παιχνίδι.
Αθλητισμός, γυμναστική και έντονη κίνηση στην καθημερινότητα, μπορούν άλλωστε να αποτελέσουν ικανές συνθήκες για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα της παιδικής παχυσαρκίας, που πλήττει ολοένα και περισσότερα μικρά παιδιά.
Τις δραστηριότητες θα συντονίσουν οι υπεύθυνοι των παιδικών ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κρουσώνα, ωστόσο για την ασφάλεια των παιδιών και την καλύτερη οργάνωση, καλούνται να παρευρεθούν και οι γονείς, συνοδεύοντας τα παιδιά τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση:

Top