Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Εκτεταμένοι καθαρισμοί και αποψιλώσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου

Περιγραφή

Σε εκτεταμένους καθαρισμούς και αποψιλώσεις προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου

Αναλυτική Περιγραφή

Σε εκτεταμένους καθαρισμούς και αποψιλώσεις προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου στον οικισμό Κολλυβάς στο Γάζι.

Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίστηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου με βάση το πλάνο που είχε καταρτιστεί από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρη Περυσινάκη και Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση.

Στον Κολλυβά βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής καταγράφοντας ανάγκες που υπάρχουν.

Δεκάδες είναι τα οικόπεδα και οι κοινόχρηστοι χώροι που έχουν καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου από ξερόχορτα και απορρίμματα.

Ολοκληρώθηκαν αποψιλώσεις στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου έπειτα από τη συνεργασία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Δημότη και Περιβάλλοντος Γρηγόρη Περυσινάκη και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Βαγγέλη Παρασύρη.

Εργαζόμενοι και μηχανήματα βρέθηκαν στην Αμμουδάρα, στην περιοχή του Κολυβά, στο Τσαλικάκι και σε αρκετά σημεία του Γαζίου όπως η οδός Αντιγόνης και καθάρισαν δρόμους, πεζοδρόμια,  πρανή, κοινόχρηστους χώρους και οικόπεδα από ξερόχορτα και καλάμια μειώνοντας τον κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς αλλά και ταυτόχρονα απελευθερώνοντας χώρο για τους πεζούς αλλά και για οχήματα.

Σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας απομακρύνθηκαν επίσης σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα από τους κοινόχρηστους χώρους.

Συλλογή Media

Top