Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Επείγοντα Έργα Ύδρευσης- Αποχέτευσης της Δ.Ε. Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου 2023

Περιγραφή

Περιλαμβάνεται η εκτέλεση εργασιών κατασκευής και αποκατάστασης βλαβών αγωγών αποχέτευσης, ύδρευσης και ομβρίων σε διάφορα σημεία της Δ.Ε. Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και η κατασκευή νέων συνδέσεων ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης και ύδρευσης. Επίσης έχει προβλεφτεί, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, να γίνει υπερύψωση – καταβίβαση φρεατίων, τοποθέτηση ή αντικατάσταση πλήρους φρεατίου παροχής, αντιστηρίξεις με μεταλλικά πετάσματα τύπου krings κτλ. σύμφωνα με τις εργασίες που συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της μελέτης.

 

Αναλυτική Περιγραφή

Η κατασκευή των προαναφερομένων δικτύων θα γίνεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στα συμβατικά τεύχη της υπ’ αρ. 10/2023 μελέτης, με τις οδηγίες και τις επί τόπου εντολές της Υπηρεσίας, η οποία στην επιλογή των περιοχών παρέμβασης θα λαμβάνει υπόψη τις αιτήσεις δημοτών, τις προτεραιότητες βάση κοινωνικών ή τεχνικών κριτηρίων, την υφισταμένη κατάσταση των υπαρχόντων δικτύων Ο.Κ.Ω. κ.λ.π.
Ο Ανάδοχος για όλες τις εργασίες που περιγράφονται παραπάνω θα παίρνει γραπτές εντολές από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία. Τα έργα που θα περιγράφονται σε κάθε γραπτή εντολή, όπως προαναφέρθηκε, θα κατασκευάζονται και θα αποπερατώνονται πλήρως (μέχρι αποκαταστάσεως του καταστρώματος κυκλοφορίας της οδού), σε χρονικό διάστημα που θα καθορίζεται από την επίβλεψη, και σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ΕΣΥ, ανεξάρτητα από την συνολική προθεσμία του έργου.
Κατά τη διαδικασία κατασκευής όλων των εργασιών, θα λαμβάνεται μέριμνα για την, όσο το δυνατόν, λιγότερη όχληση των δημοτών και φυσικά για την αποκατάσταση τυχόν φθορών που θα προκύψουν στις ιδιοκτησίες τους.

Top