Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Επείγοντα Έργα Ύδρευσης–Αποχέτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου 2020

Περιγραφή

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες κατασκευής και αποκατάστασης βλαβών αγωγών αποχέτευσης, ύδρευσης και ομβρίων σε διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και η κατασκευή νέων συνδέσεων ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης και ύδρευσης.

Επίσης έχει προβλεφτεί, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, να γίνει υπερύψωση – καταβίβαση φρεατίων, τοποθέτηση ή αντικατάσταση πλήρους φρεατίου παροχής, αντιστηρίξεις με ξυλοζεύγματα ή μεταλλικά πετάσματα τύπου krings κτλ. σύμφωνα με τις εργασίες που συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της μελέτης.

Αναλυτική Περιγραφή

Στο αντικείμενο της εργολαβίας περιλαμβάνεται η εκτέλεση εργασιών κατασκευής και αποκατάστασης βλαβών αγωγών αποχέτευσης, ύδρευσης και όμβριων σε διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και η κατασκευή νέων συνδέσεων ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης και ύδρευσης Βασικό χαρακτηριστικό του δημοπρατούμενου έργου, είναι ότι οι περιγραφόμενες στο Τιμολόγιο και τον Προϋπολογισμό εργασίες μπορεί να είναι μεμονωμένες ή σε μικρά τοπικά δίκτυα.

Οι εργασίες αυτού του έργου, έχουν στόχο να καλύψουν επείγουσες ανάγκες που προκύπτουν.

Top