Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών Μετρητικών Διατάξεων Κατανάλωσης των Δικτύων Ύδρευσης Δήμου Μαλεβιζίου

Περιγραφή

Αντικείμενο του έργου είναι η «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών μετρητικών διατάξεων κατανάλωσης των δικτύων ύδρευσης Δήμου Μαλεβιζίου».

Στόχος του συστήματος είναι η συνεχής παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης (μετρητικών διατάξεων κατανάλωσης.), η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων των στοιχείων του συστήματος ύδρευσης.

Το προτεινόμενο σύστημα, προβλέπει την δημιουργία ενός συστήματος συγκέντρωσης πληροφοριών, εποπτικού ελέγχου, αυτοματισμού, στην λειτουργία των εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου (ΚΣΕ) από το οποίο θα γίνεται διαχείριση των υδάτινων πόρων, μέσω ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου μεταφοράς/διανομής νερού, διασυνδεδεμένο, μέσω ασυρμάτων επικοινωνιακών διατάξεων με 11.410 Τοπικών Σταθμών Ελέγχου κατανάλωσης (ΤΣΕΚ) και την προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Αναλυτική Περιγραφή

Ειδικότερα, το αντικείμενο της Πράξης περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες:

1. Λεπτομερή Σχεδιασμό του προσφερόμενου ολοκληρωμένου συστήματος.
2. Προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρονικού υλικού του Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου (ΚΣΕ) (Server, Client, εκτυπωτές, οθόνες προβολής, κ.λ.π.) καθώς και των λογισμικών εφαρμογής .
3. Προμήθεια και εγκατάσταση των 11.410 Τοπικών Σταθμών Ελέγχου κατανάλωσης (ΤΣΕΚ), καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού αυτών.
4. Προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, 100KW & 70KW.
5. Προμήθεια και εγκατάσταση όλου του λογισμικού που απαιτείται για την λειτουργία του Συστήματος.
6. Προμήθεια και εγκατάσταση όλου του εξοπλισμού επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των όποιων αναμεταδοτών - κεραιών απαιτηθούν για την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Συστήματος, καθώς και την υποβολή των αιτήσεων για την χορήγηση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των επικοινωνιακών συστημάτων ή όποιες άλλες Υπηρεσίες ή Φορείς απαιτούνται.
7. Προμήθεια και εγκατάσταση όσων οργάνων αναφέρονται στη μελέτη (Ασύρματος αισθητήρας καταγραφής & αποστολής δεδομένων μετρητών καταναλώσεων ΤΣΕΚ, Υδραυλικός εξοπλισμός, εξοπλισμός ΚΣΕ κ.λ.π.).
8. Εργοστασιακές δοκιμές αποδοχής και δοκιμές αποδοχής επί τόπου (επιτόπια τεστ).
9. Δοκιμές ολοκλήρωσης των εργασιών και παράδοσης του Συστήματος.
10. Παράδοση σχεδίων, εγχειριδίων λειτουργίας και συντήρησης (τεκμηρίωση).
11. Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας στις λειτουργίες, την υποστήριξη και τη συντήρηση του Συστήματος.
12. Λειτουργία και υποστήριξη του συστήματος κατά την δοκιμαστική λειτουργία.
13. Δωρεάν εγγύηση/ συντήρηση καλής λειτουργίας για το διάστημα μετά την Οριστική Ποσοτική και Ποιοτική Παραλαβή της προμήθειας (Συστήματος), το οποίο αναφέρεται στην Τεχνική Προσφορά και αξιολογείται.

Top