Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Υπηρεσίες για την Εκτέλεση Ερευνητικών Δειγματοληπτικών Γεωτεχνικών Εργασιών στην ΕΕΛ Αγίας Πελαγίας

Περιγραφή

Σκοπός των δειγματοληπτικών γεωτεχνικών εργασιών είναι να διερευνηθούν οι υπεδαφικές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του νέου Βιολογικού καθαρισμού Αγίας Πελαγίας. Για τον εν λόγω σκοπό θα εκτελεσθούν γεωτεχνικές εργασίες δια μέσου ερευνητικών δειγματοληπτικών γεωτρήσεων για να ελεγχθούν οι υπεδαφικές στρώσεις δηλαδή το γεωτεχνικό υπόβαθρο όπου ανεγέρθει το κτιριακό συγκρότημα, δια μέσου εδαφικών δειγμάτων.

Αναλυτική Περιγραφή

Σκοπός της υπηρεσίας των δειγματοληπτικών γεωτεχνικών εργασιών είναι να διερευνηθούν οι υπεδαφικές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του νέου Βιολογικού καθαρισμού Αγίας Πελαγίας.

Για τον εν λόγω σκοπό θα εκτελεσθούν γεωτεχνικές εργασίες δια μέσου ερευνητικών δειγματοληπτικών γεωτρήσεων για να ελεγχθούν οι υπεδαφικές στρώσεις δηλαδή το γεωτεχνικό υπόβαθρο όπου ανεγέρθει το κτιριακό συγκρότημα, δια μέσου εδαφικών δειγμάτων.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν τέστ εισπίεσης για τον προσδιορισμό του συντελεστή περατότητας των γεωλογικών σχηματισμών, θα ελεγχθούν οι συνθήκες δημιουργίας και ανάπτυξης φρεατίου υδροφόρου ορίζοντα. Για την εκτέλεση της παραπάνω αναφερόμενης υπηρεσίας προβλέπονται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:
1. Μεταφορά και εγκατάσταση δειγματοληπτικού γεωτρυπάνου.
2. Μεταφορά και εγκατάσταση τροχοφόρου οχήματος με τα παρελκόμενα του
γεωτρύπανου ήτοι στελέχη , κοπτικά εργαλεία κ.λ.π.
3. Εργασίες διάνοιξη ερευνητικής γεωτεχνικής γεώτρησης για την λήψη εδαφικών
δειγμάτων βάθους 70 μέτρων.
4. Μεταφορά και εγκατάσταση αεροσυμπιεστή υψηλής πιέσεως ήτοι μηχάνημα σε φάση
λειτουργίας.
5. Εγκατάσταση στήλης σωλήνων διαμέτρου 3 ½΄΄ για τέστ εισπίεσης.
6. Εξαγωγή των σωλήνων 3 ½΄΄μετά το πέρας του τέστ εισπίεσης.

Top