Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Εργαστήριο ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων στο Δήμο Μαλεβιζίου

Εργαστήριο ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων στο Δήμο Μαλεβιζίου

Ημέρα / Ώρα
28/05/2024
18:00 - 21:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μαλεβιζίου και του Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας σε συνεργασία με το  Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, διοργανώνουν ένα ομαδικό εργαστήριο ενίσχυσης κι ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων του Δήμου.

Το θέμα του εργαστηρίου είναι «Συγκρούσεις κι εκφοβισμός στους χώρους εργασίας: πρακτικές και μέσα διαχείρισης» και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου από τις 18.00 έως τις 21.00 στο ΚΗΦΗ Μαλεβιζίου δίπλα από το γήπεδο του Αλμυρού.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Σύντομη περιγραφή εργαστηρίων:

«Συγκρούσεις κι εκφοβισμός στους χώρους εργασίας: πρακτικές και μέσα διαχείρισης»: Οι εργασιακές συγκρούσεις αποτελούν αναπόφευκτο φαινόμενο. Εκδηλώνονται με ποικίλες μορφές που επιφέρουν είτε ζωτικότητα και ανάπτυξη είτε λειτουργούν καταστροφικά στη λειτουργία και απόδοση των οργανισμών. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, επιδιώκεται η ανάλυση των ενδοεπιχειρησιακών συγκρούσεων, η διαδικασία μετάβασης από τη σύγκρουση στην εργασιακή  παρενόχληση. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το πλαίσιο προστασίας από φαινόμενα βίας και παρενόχλησης.

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top