Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Τεχνικές Παρεμβάσεις Βελτίωσης των Σχολικών Υποδομών

Περιγραφή

Το έργο αφορά ανακαινίσεις, συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, αλλά και ενεργειακές αναβαθμίσεις, καθώς και λίφτινγκ σχολικών αυλών με επανασχεδιασμό και δημιουργία νέων αθλητικών χώρων εντός των σχολικών μονάδων.

Αναλυτική Περιγραφή

Αναλυτικά στο έργο προβλέπονται:
1. Εργασίες και παρεμβάσεις τόσο στο 1ο Νηπιαγωγείο Γαζίου στο Τσαλικάκι, όσο και στο κτίριο του παραρτήματός του στο Γάζι. Οι εργασίες αφορούν κυρίως μονώσεις στην τοιχοποιία και την ταράτσα, αλλά και προσθήκη νέων κύριων και βοηθητικών χώρων, όπως wc και αποθήκης. Στην ίδια κατεύθυνση πραγματοποιήθηκαν εργασίες και στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαζίου, παράλληλα με επέκταση αίθουσας.

2. Στην Αγία Πελαγία, το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής έχει πλέον αλλάξει όψη. Αφού πραγματοποιήθηκαν εργασίες μονώσεων και ελαιοχρωματισμών, έγιναν διαγραμμίσεις στον αύλειο χώρο αλλά και στο χώρο στάθμευσης, αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες στις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ παράλληλα η εξωτερική τοιχοποιία του σχολείου δέχτηκε καλλιτεχνικές πινελιές με χρώματα και σχέδια που ενισχύουν τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του κτιρίου.

3. Παρεμβάσεις έγιναν επίσης στους αύλειους χώρους του Γυμνασίου Γαζίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, του Δημοτικού Σχολείου στο Πολύδροσο, αλλά και στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Κρουσώνα, καθώς και στο Γυμνάσιο Τυλίσου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρεμβάσεις έγιναν και στις αυλές των παλαιών Δημοτικών Σχολείων σε Κορφές και Λουτράκι, για να προσφέρουν διέξοδο ψυχαγωγίας στα παιδιά των οικισμών.

Στα Καλέσα έγιναν σειρά εργασιών στην αυλή ενώ τοποθετήθηκε και τάπητας για την προστασία των μικρών μαθητών, στο νηπιαγωγείο στο Καβροχώρι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης με την τοποθέτηση νέων επίπλων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ στο 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας τοποθετήθηκε μία αποθήκη και τέλος στο 1ο & 3ο Νηπιαγωγείο τοποθετήθηκε ένα στέγαστρο στην είσοδο των τάξεων.

Συλλογή Media

Top