Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Κατασκευή Νέων Γραφείων της Ενορίας – Προσθήκη Προναού και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Ενορίας Αγίου Γεωργίου Φόδελε

Περιγραφή

Το έργο αφορά την κατασκευή νέων γραφείων της ενορίας – προσθήκη πρόναου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ενορίας Αγίου Γεωργίου Φόδελε

Αναλυτική Περιγραφή

Το έργο αυτό αφορά:
1. Την κατεδάφιση του παλαιού κτίσματος των γραφείων της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Φόδελε.
2. Την προσθήκη Προναού στην δυτική πλευρά του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου Φόδελε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η εκκλησία
3. Την κατασκευή σκάλας σε τμήμα του υπό κατεδάφιση κτίσματος που θα οδηγεί κατευθείαν στον Ι.Ν. Μ. Αρχαγγέλου. Επίσης κατασκευή μικρής αποθήκης κάτω από την σκάλα αυτή.
4. Την κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ , σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία , που θα ξεκινάει δίπλα από την σκάλα αυτή και θα οδηγεί αφού περάσει από την βορεινή πλευρά του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην κεντρική αυλή.
5. Την κατασκευή ισόγειου κτίσματος γραφείων με υπόγειο βόρεια του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου που θα περιλαμβάνει και W.C. με προδιαγραφές ΑΜΕΑ σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία.
6. Την ανακατασκευή της υφιστάμενης σκάλας που οδηγεί στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου-Κοιμήσεως Θεοτόκου με σωστές προδιαγραφές που αθ απελευθερώσει χώρο γαι την αυλή.
7. Την κατασκευή κερκίδων ανάμεσα στιις δύο σκάλες.
8. Τη διαμόρφωση της αυλής σε χαμηλότερο ομαλό και ενιαίο επίπεδο με μικρές κλίσεις και την πλακόστρωσή της με στόχο να μεγαλώσει και το ύψος εισόδου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και να αναδειχτεί ο ναός αυτός.
9. Την κατασκευή ανοικτού εξώστη στη νότια πλευρά του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου, προκειμένου να ενσωματωθούν τα σκαλοπάτια που υπάρχουν και να δημιουργηθεί χώρος για τις ανάγκες εξωτερικών λειτουργιών .
10. Την κατασκευή πετρόκτιστης κρήνης στην νότια πλευρά της αυλής .
11. Την κατασκευή κερκίδων ανάμεσα στις δύο σκάλες και εκατέρωθεν της κρήνης.
12. Την περίφραξη του χώρου .

Συλλογή Media

Top