Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες

Περιγραφή

Το έργο αφορά την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε 27 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Πρόκειται για ένα συνολικό πρόγραμμα προσβασιμότητας στα σχολεία του Δήμου. Κατάλληλες ράμπες για την ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων των μαθητών, αλλά και διαμόρφωση λειτουργικών WC για την εξυπηρέτησή τους.

 

Αναλυτική Περιγραφή

Πρωταρχικός στόχος της προτεινόμενης δράσης είναι η προσβασιμότητα και η ασφαλής διέλευση των Ατόμων με Αναπηρία και αποσκοπεί στη συνολική βελτίωση των υποδομών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Με την υλοποίηση του έργου 27 σχολικά κτίρια, νηπιαγωγεία, δημοτικά γυμνάσια και λύκεια σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες ράμπες πρόσβασης αλλά και χώρους υγιεινής κατάλληλα διαμορφωμένους ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν με άνεση και ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικοί με αναπηρίες.

Πιο συγκεκριμένα αφορά:
Την κατασκευή ή προκατασκευή και τοποθέτηση ραμπών πρόσβασης των ΑμεΑ
Την κατασκευή χώρων υγιεινής για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ
Την κατασκευή επιπλέον εργασιών που θα προκύψουν (επαναχρωματισμών, αντικατάσταση φθαρμένων πλακακιών, σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης- αποχέτευσης ή επέκταση τους κτλ.

Συλλογή Media

Top