Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Οι «Ιδανικές Φωνές» συναντούν τις «Περιπλανώμενες Σιωπές» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Οι «Ιδανικές Φωνές» συναντούν τις «Περιπλανώμενες Σιωπές» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Ημέρα / Ώρα
04/07/2024
20:00 - 23:45

Οι «Ιδανικές Φωνές» συναντούν τις «Περιπλανώμενες Σιωπές», σε μία συνύπαρξη της γλυπτικής με τη μουσική, την Πέμπτη 4 Ιουλίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου. Πρόκειται για μία συναυλία από το μουσικό σύνολο Rosetta BelCandia που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στις 20.00, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ξενάγηση στην έκθεση του γλύπτη Κωνσταντίνου Παγωμένου που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη.

Η Rosetta BelCandia είναι σύνολο που δημιουργήθηκε το 2022 από τους μουσικούς και παιδαγωγούς Σκανδαλάκη Όλια και Μουρτζάκη Γιώργο. Είναι μια ομάδα εφήβων που έχουν ασχοληθεί με την μουσική πολλά χρόνια και μέσα σε αυτό το σύνολο, τους δίνεται η δυνατότητα να παίξουν μουσική που αγαπούν, σε ένα ρεπερτόριο “εξω-ωδειακό”, ειδικά φτιαγμένο για αυτούς από τους δημιουργούς της ομάδας.

Στις δραστηριότητες της περιόδου 2023-2024 περιλαμβάνεται και συναυλία η στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου, όπου θα ερμηνεύσουν έργα Ελλήνων συνθετών, όσο και παραδοσιακή και έντεχνη, ελληνική και  διεθνή μουσική.

Η έκθεση «Ιδανικές Φωνές» συνεχίζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου μέχρι 25 Ιουλίου.

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top