Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Αμμούδι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέας – Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων

Δευτέρα, 27/05/2024

Το έργο κατασκευής αίθουσας  πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό Αμμούδι επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Η αίθουσα έχει συνολική έκταση 250 τετραγωνικά μέτρα σε δύο επίπεδα και ο ανάδοχος ολοκληρώνει την τοιχοποιία προκειμένου να προχωρήσουν στη συνέχεια οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 347.654 ευρώ.

Η κατασκευή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό αποτελεί αλληλένδετο έργο με την δημιουργία πλατείας στον οικισμό. Το έργο κατασκευής της πλατείας έχει ήδη ενταχθεί με προϋπολογισμό 530.000€ στο Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο Μενέλαος Μποκέας, η δημοπράτηση του έργου θα γίνει εντός του καλοκαιριού.

Στο ίδιο πολεοδομικό τετράγωνο αναμένεται να αναγερθεί και ο Ιερός Ναός του οικισμού μετά την απόφαση που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για την παραχώρηση δικαιώματος επιφανείας για το σκοπό αυτό.

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Μαλεβιζίου στο έργο κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Αμμούδι ήταν παρόντες μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Αγροτικής Τράπεζας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου, μέλη του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας ο ανάδοχος του έργου και οι επιβλέπουσες μηχανικοί.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27/05/2024

Top