Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μεν. Μποκέας: «Όλοι μας έχουμε ξεχωριστά παραδείγματα ζωής. Γυναίκες που μας εμπνέουν, μας δείχνουν το δρόμο και μας κάνουν καλύτερους.»

Παρασκευή, 08/03/2024

Ομιλία στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου με θέμα: «Αποκαλύπτοντας το πρόσωπο της βίας στην οικογένεια»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας δήλωσε:

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα. Πηγή δύναμης, έμπνευσης και αγάπης. Όλοι μας έχουμε ξεχωριστά παραδείγματα ζωής. Καθημερινές γυναίκες με ιδιαίτερο ανάστημα. Γυναίκες που μας εμπνέουν, μας δείχνουν το δρόμο και μας κάνουν καλύτερους. Σήμερα, στο Δήμο Μαλεβιζίου επιλέξαμε να ενώσουμε δυνάμεις, στέλνοντας ένα μήνυμα πέρα από τους εορτασμούς. Μήνυμα ευαισθητοποίησης, εγρήγορσης και ενημέρωσης. Γι’ αυτό και η ομιλία που διοργανώσαμε στο Δημαρχείο με την κα Μήλιου Σταυρούλα, Κοινωνική Λειτουργό, είχε θέμα «Αποκαλύπτοντας το πρόσωπο της βίας στην οικογένεια». Δεν είναι μία σιωπηλή, ιδιωτική υπόθεση. Μας αφορά όλους. Απαιτεί κινητοποίηση, συνεργασία και φωνή.»

Ο Δήμος Μαλεβιζίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε ομιλία με θέμα «Αποκαλύπτοντας το πρόσωπο της βίας στην οικογένεια» με ομιλήτρια την κα Μήλιου Σταυρούλα, Κοινωνική Λειτουργό στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Εφήβων Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΚΟΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.Π.,).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08/03/2024

Top