Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στην κοπή της πίτας της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

Πέμπτη, 01/02/2024

Την ευχή το 2024 να έχει λιγότερες εξωγενείς δυσκολίες και να καταφέρει η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους δημότες, έκανε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τάσο Λιαδάκη και τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου για τα όσα προσέφεραν τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε η ΔΕΥΑΜ να προσφέρει πάντα ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους εργαζόμενους για τη συνεργασία που είχαν και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως και τα επόμενα χρόνια η ΔΕΥΑΜ θα συνεχίσει να παρέχει το καλύτερο δυνατό προς τους δημότες.

Η κοπή της πίτας έγινε στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ παρουσία των εργαζομένων της Επιχείρησης και του Αντιπροέδρου Γιάννη Βάμβουκα, των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου Γιάννη Ντουλάκη και Φίλλιπου Σαββάκη και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μαρή.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 01/02/2024

Top