Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενεργειακή Αναβάθμιση στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

Παρασκευή, 26/01/2024

Τη σύμβαση του έργου υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Τη σύμβαση του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 147.000 και η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΕΣΠΑ μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) της Περιφέρειας Κρήτης.

Με βάση τη μελέτη προβλέπεται αντικατάσταση των δικτύων θέρμανσης και συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης, τοποθέτηση φωτιστικών τύπου LED,  εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στο δώμα του  κτιρίου με σύστημα Net metering, για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής εξοικονόμησης ενέργειας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει καταφέρει να εξασφαλίσει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενεργειακών αναβαθμίσεων σχολικών κτιρίων και ήδη έχουν εκτελεστεί αντίστοιχες εργασίες στα Δημοτικά Σχολεία Ροδιάς και Τυλίσου καθώς και στο Γυμνάσιο Τυλίσου, ενώ πριν μερικές μέρες υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση στο Γυμνάσιο Γαζίου.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Μαρίνα Βογιατζή, Βαγγέλης Παρασύρης, Άρης Σαλούστρος, Φάνης Κοκκινάκης, Γρηγόρης Φασουλάκης Μανόλης Βίστης, οι διευθυντές των δύο σχολείων, εκπρόσωποι των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Ειρήνη Παπαδάκη και η Μηχανικός Έρρικα Ζαχαριαδάκη.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26/01/2024

Top