Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μενέλαος Μποκέας :«Θα κάνω πάντα το πρώτο βήμα για να πηγαίνουμε όλοι μαζί το Μαλεβίζι πολλά βήματα μπροστά.»

Σάββατο, 23/12/2023

Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεκμβρίου η τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα καθώς και των μελών Δημοτικού Συμβουλίου των Προέδρων και των Μελών των Τοπικών Κοινοτήτων.

Την Ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος ο οποίος ευχήθηκε στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου καλή επιτυχία στο έργο του.

Στο χαιρετισμό του αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη η ευθύνη. Τα επόμενα πέντε χρόνια, έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Μαλεβιζιωτών. Και όσοι είμαστε εδώ σήμερα, δεν στεκόμαστε ούτε ένα σκαλί παραπάνω από όσους μας ψήφισαν. Αντιθέτως, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ευθύνης, της συνέπειας και του καθημερινού αγώνα. Για όλο το Μαλεβίζι. Για όλους τους Μαλεβιζιώτες.  Απόψε έχω την εξαιρετική τιμή να ορκιστώ για δεύτερη συνεχή φορά ως Δήμαρχος Μαλεβιζίου. Δεσμεύομαι αυτό το βαρύ θεσμικό ρόλο να συνεχίσω να τον υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Με τις αρχές και τις αξίες του τόπου και της οικογένειας που με μεγάλωσε, με σκληρή δουλειά, με ειλικρίνειά, με πάθος, με αποφασιστικότητα, με αυτοκριτική και με αποτελεσματικότητα. Θα κάνω πάντα το πρώτο βήμα για να πηγαίνουμε όλοι μαζί το Μαλεβίζι πολλά βήματα μπροστά.»

Ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν και στέκονται δίπλα στο Μαλεβίζι κάνοντας αναφορά στους ηρακλειώτες υπουργούς, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους βουλευτές του νομού και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βαγγέλης Ζάχαρης, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης, Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Σκουλάς, Σταύρος Τζεδάκης, Κώστας Φασουλάκης, οι δήμαρχοι, Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης, Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, Μυλοποτάμου Γιώργος Κλάδος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Κουράκης περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων συλλόγων και σωμάτων ασφαλείας, κ.α.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23/12/2023

Top