Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γάζι

Δευτέρα, 04/12/2023

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ανοίγει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου με επίκεντρο την πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα για την φωταγώγηση θα ξεκινήσει στις 20.00 με τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου ενώ στις 20.30 θα γίνει η φωταγώγηση. Τη σκυτάλη θα πάρει ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Ξυλούρης έχοντας ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλές γνωστές επιτυχίες με στόχο να διασκεδάσει τον κόσμο που θα βρεθεί στην πλατεία.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει διαμορφώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου, για μικρούς και μεγάλους με στόχο όλοι να νιώσουν τη λάμψη των Χριστουγέννων, να χαμογελάσουν και να περάσουν όμορφες γιορτές.

Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες με μουσικές και χορευτικές βραδιές, αλλά και πολλές εκδηλώσεις για τους πρωταγωνιστές των εορταστικών ημερών, τα παιδιά, με δημιουργικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα παραμύθια κλπ.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 04/12/2023

Top