Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σύσκεψη προετοιμασίας ενόψει της κακοκαιρίας Elias συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 25/09/2023

Την προετοιμασία και τον συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την επερχόμενη κακοκαιρία είχε στόχο η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, Καθημερινοτητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, Καθαριότητας Γιώργος Ρεράκης, Πολεοδομικού Σχεδιασμού Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας έδωσε κατευθύνσεις για τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν, το συντονισμό των μηχανημάτων τόσο του Δήμου όσο και ιδιωτών, σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν. Επίσης θα ενημερωθούν όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων για να απαγορέψουν την πρόσβαση οχημάτων σε Ιρλανδικές διαβάσεις και επικίνδυνα σημεία.

Προληπτικά θα πρέπει οι επιχειρήσεις στην Αγία Πελαγία να φροντίσουν ώστε την Τετάρτη να μην γίνουν τροφοδοσίες καταστημάτων καθώς δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον πεζόδρομο για οχήματα. Επίσης θα πρέπει οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να αποφεύγουν ιρλανδικές διαβάσεις.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25/09/2023

Top