Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μ. Μποκέας: «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Το Φεστιβάλ Μαλεβιζιώτη ήρθε για να μείνει»

Δευτέρα, 11/09/2023

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι για το Malevizi Festival

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Το Φεστιβάλ Μαλεβιζιώτη ήρθε για να μείνει» σημείωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι αγκαλιάζοντας και τις τρεις μέρες της διοργάνωσης του Δήμου Μαλεβιζίου. Οι πολίτες διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, γνώρισαν πολιτιστικούς συλλόγους, προϊόντα,  παραγωγούς και αυθεντικές γεύσεις, μα κυρίως την ίδια την ψυχή του Μαλεβιζίου και απέδειξαν πως το Malevizi Festival γίνεται θεσμός.

Την πρώτη μέρα του Malevizi Festival οι Batala Creta έδωσαν το ρυθμό στην έναρξη της διοργάνωσης, το συγκρότημα ΜΩ και ΡΕΩ άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα και ακολούθησε ο Μάνος Παπαδάκης με τους καλεσμένους του, τον Βασίλη Λέκκα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Νίκο Στρατάκη και τον Βασίλη Καζούλη.

Η Βούλα Στρατάκη άνοιξε το μουσικό μέρος της δεύτερης μέρας με την βελούδινη φωνή της ενώ ακολούθησε μία μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού η Ελένη Βιτάλη, που με τις επιτυχίες της ενθουσίασε τον κόσμο που είχε από νωρίς κατακλύσει την πλατεία.

Στην μουσική παράδοση του τόπου μας ήταν αφιερωμένη η τρίτη μέρα του Malevizi Festival με γνωστούς κρητικούς καλλιτέχνες αλλά και χορευτικά συγκροτήματα που εντυπωσίασαν τον κόσμο που για μία ακόμα μέρα έδωσε δυναμικό παρών, αναδεικνύοντας τη διοργάνωση.

Το  Malevizi Festival αφιερώθηκε στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου να ανακοινώνει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη διάρκεια της διοργάνωσης που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

«Αφιερώνουμε όλο το malevizi festival και ειδικά αυτήν την ημέρα της δικής μας παράδοσης, στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Δοκιμάζονται σκληρά και η σκέψη μας είναι κοντά τους. Προπάντων όμως οι πράξεις και οι ενέργειές μας! Καλούμαστε να συνεισφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας. Στους του ΚΑΠΗ απέναντι ακριβώς μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους αδερφούς μας. Ο άνθρωπος γίνεται άνθρωπος όταν νιώθει τον συνάνθρωπό του ως ένα με αυτόν. Ας κάνουμε το καθήκον μας!»

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11/09/2023

Top