Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σήμερα στις 17.00 η έναρξη του Malevizi Festival στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι

Πέμπτη, 07/09/2023

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες του το Malevizi Festival που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Σήμερα λοιπόν στις 17.00 η ομάδα Batala Creta θα δώσει το ρυθμό για την έναρξη του Φεστιβάλ.

Θα ακολουθήσει στις 19.00 το συγκρότημα ΜΩ και ΡΕΩ με μουσικές που όλοι έχουμε αγαπήσει ενώ μία ώρα αργότερα ο Γιώργος Παντερής και οι Νότιοι Άνεμοι κάνουν ένα μουσικό ταξίδι στην κρητική μουσική και όχι μόνο.

Στις 21.30 στη σκηνή του Malevizi Festival ο Μάνος Παπαδάκης υποδέχεται τους καλεσμένους του: Το Βασίλη Λέκκα, το Γιάννη Γιοκαρίνη, το Νίκο Στρατάκη και το Βασίλη Καζούλη.

Παράλληλα όμως όσοι βρεθούν στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι αυτές τις τρεις μέρες καλούνται να γίνουν κοινωνοί και μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής: Ενός μεγάλου μαλεβιζιώτικου συναρπαστικού ταξιδιού, στο τραγούδι και στον χορό, στον πολιτισμό της παραγωγής και της γεύσης, στα προϊόντα, στις ασχολίες των ανθρώπων, στην έμπνευση και στα τεχνουργήματα, στον χαρακτήρα που το Μαλεβίζι αντανακλά στον Κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας φτιάχνουμε, συμμετέχουμε στις δράσεις, δημιουργούμε, γευόμαστε, εκφραζόμαστε, γνωρίζουμε το Μαλεβίζι, τους ανθρώπους και τα δημιουργήματά τους και το βράδυ συνεχίζουμε με χορό και τραγούδι, με μεγάλες συναυλίες, γνωστούς καλλιτέχνες και αφιερώματα, σε μια ανεπανάληπτη γιορτή των αισθήσεων και των θετικών συναισθημάτων.

Την προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου στηρίζει η περιφέρεια Κρήτης και πλαισιώνει το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους χορηγούς του Malevizi Festival.

 Η είσοδος και τις τρεις ημέρες είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 07/09/2023

Top