Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα με Μιχάλη Μπούση

Τρίτη, 22/08/2023

Στο επίκεντρο της συζήτησής το σχέδιο της ΠΑΕ για την επέκταση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση. Στο επίκεντρο της συζήτησης μπήκαν θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης αθλητικών υποδομών.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την  επέκταση Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή του Σκαφιδαρά αλλά και το ενδιαφέρον τόσο της ΠΑΕ όσο και του Δήμου Μαλεβιζίου για την αξιοποίηση των εκτάσεων που ανήκουν στο Δήμο Ηρακλείου στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Μενέλαος Μποκέας τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Μαλεβιζίου στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, επισημαίνοντας πως καθοριστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση είχε η αλλαγή των χρήσεων γης στην περιοχή του Σκαφιδαρά, στο Πολεοδομικό Σχέδιο Γαζίου που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ο Μιχάλης Μπούσης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου για την αλλαγή των χρήσεων γης στην περιοχή του Σκαφιδαρά, που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την υλοποίηση του σχεδιασμού της και ευχήθηκε η πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρξουν κοινές δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Δήμου Μαλεβιζίου για τη σύνδεση τουρισμού και αθλητισμού και την ανάπτυξη του Αθλητισμού Τουρισμού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης και Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανόλης Βογιατζάκης.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 22/08/2023

Top