Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ο Μεν. Μποκέας ενημέρωσε το Σύλλογο Πολυτέκνων για τα μέτρα στήριξης του Δήμου Μαλεβιζίου για τις πολύτεκνες οικογένειες

Πέμπτη, 10/08/2023

Στη συμβολή του Δήμου Μαλεβιζίου στην προσπάθεια άμβλυνσης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μέσα από τις πρωτοβουλίες στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Ο Δήμαρχος μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίνα Βογιατζή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη, ενημέρωσαν το Σύλλογο Πολυτέκνων για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την χορήγηση εφάπαξ επιδόματος για τη γέννηση τρίτου, τέταρτου κ.ο.κ. και την απαλλαγή των τροφείων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και για τις μειώσεις που ήδη ισχύουν για τις πολύτεκνες οικογένειες στα δημοτικά τέλη και στα τέλη ύδρευσης όπως και την δωρεάν είσοδο για 12 μήνες στο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας δεσμεύτηκε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιώργο Παρασύρη πως θα υιοθετηθούν οι προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός γραφείου οικογένειας στο Δήμο Μαλεβιζίου αλλά και να υπάρχει εκπροσώπηση του συλλόγου στις επιτροπές παιδείας του Δήμου.

Επίσης από κοινού Δήμος Μαλεβιζίου και Σύλλογος Πολυτέκνων θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μελών πολύτεκνων οικογενειών από το Μαλεβίζι που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10/08/2023

Top