Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Γάζι: ΔΟΚΑΠΠΑΜ και ΕΚΑΒ διοργανώνουν αύριο σεμινάριο πρώτων βοηθειών για παιδιά

Πέμπτη, 13/07/2023

Για την επιμόρφωση των στελεχών του Δήμου Μαλεβιζίου στις δομές των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας  και Παιδείας Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, εκπαιδευτικό σεμινάριο για την επιμόρφωση του προσωπικού στην παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά, την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση απινιδωτή.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην προσπάθεια επιμόρφωσης του προσωπικού των δομών των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Μαλεβιζίου σε θέματα Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ειδικά σε περιπτώσεις ανακοπών που τα πρώτα λεπτά μέχρι την άφιξη διασωστών είναι κρίσιμα. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα γίνει εκπαίδευση των υπαλλήλων στην καρδιοναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε παιδιά, στη  χρήση απινιδωτή, στην αντιμετώπιση λιποθυμικών επεισοδίων και πνιγμονής παιδιών και ενηλίκων.

Προηγήθηκε αντίστοιχο σεμινάριο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για την παροχή πρώτων βοηθειών σε ενήλικες, που πραγματοποιήθηκε για την επιμόρφωση των στελεχών των ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεΑ, ΚΗΦΗ  του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 13/07/2023

Top