Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 01/05/2023

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνει ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν προϊόντα παντοπωλείου (φασόλια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, παξιμάδι, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, φακές) καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, χαρτί υγείας , σαμπουάν, υγρό πιάτων, και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης). Ο κάθε δικαιούχος θα παραλάβει 2 κούτες με προϊόντα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου  και την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος έχουν ήδη ενημερωθεί με μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας, ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού μόνο για την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς άμεσα θα ακολουθήσει αναδιανομή  προϊόντων με τα προϊόντα που απέμειναν.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης. Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/05/2023

Top