Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

2.000.000€ στο Μαλεβίζι για την Αγροτική Οδοποιία -Εντάχθηκε στο «Αντώνης Τρίτσης»

Δευτέρα, 20/03/2023

Μ. Μποκέας: «Επένδυση στην ντόπια παραγωγή. Αυτό παλεύουμε – αυτό κάνουμε πράξη. – Συνέπεια στη δέσμευση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα»

Πράσινο φως με 2.000.000€ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μαλεβιζίου μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, καθώς με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα η πρόταση που έχει ήδη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια καταθέσει ο Δήμος, εντάχθηκε στις χρηματοδοτήσεις του προγράμματος.

 Για προτεραιότητα στους αναπτυξιακούς στόχους της Δημοτικής Αρχής και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που πλέον γίνεται πράξη, σε συνέχεια και των πρόσφατων δεσμεύσεων του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφθηκε την περιοχή κατά τη θεομηνία του Οκτωβρίου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, υπογραμμίζοντας:

«Πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές όλο το χρόνο. Με 2.000.000€ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ο στόχος μας για μόνιμες παρεμβάσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Μαλεβιζίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Σήμερα, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, παίρνουμε το πράσινο φως και ξεκινάμε ένα σημαντικό και πολύπλευρο πρόγραμμα που πραγματοποιείται πρώτη φορά με ανάλογη έκταση στο Μαλεβίζι. Έργα που διευκολύνουν τη μετακίνηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων και τη διακίνηση των προϊόντων μας. Ολοκληρωμένη, μόνιμη και ουσιαστική στήριξη στον πρωτογενή τομέα μας. Επένδυση στην ντόπια παραγωγή. Αυτή που κάνει το Μαλεβίζι δυνατό και στο εμπόριο αγροτοκτηνοτροφικών προίόντων. Για αυτό παλεύουμε και αυτό κάνουμε πράξη.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για τη συνέπεια στην κυβερνητική δέσμευση που έδωσε στο πλαίσιο επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στο Μαλεβίζι. Θερμό ευχαριστώ στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και φυσικά στο Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη που βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Συγχαρητήρια και στην τεχνική μας υπηρεσία για τη συνεχή και σκληρή δουλειά και ιδιαίτερα στην μηχανικό μας Πόπη Δασκαλάκη. Συνεχίζουμε».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20/03/2023

Top