Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Γαζίου: Φορείς και πολίτες καταθέτουν τις προτάσεις τους στη Δεύτερη Ημερίδα Διαβούλευσης

Τρίτη, 14/02/2023

Τις δικές τους προτάσεις θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, για το Σχέδιο Αστικής Κινητικότητας της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου, στη δεύτερη ανοιχτή ημερίδα Διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη στην Τύλισο.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, θα παρουσιαστούν οι βασικές προτάσεις των μελετητών για την τις μετακινήσεις στο Γάζι της επόμενης μέρας

Το ΣΒΑΚ Δημοτικής Ενότητας Γαζίου προωθεί τα ήπια μέσα μετακίνησης,  όπως το περπάτημα, το ποδήλατο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς  και επιχειρεί να περιορίσει την εξάρτηση από το αυτοκίνητο και το μηχανοκίνητο δίκυκλο.

Παράλληλα όμως εστιάζει σε δράσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αλλαγή φιλοσοφίας των μετακινήσεων στην περιοχή. Με το πέρας των παρουσιάσεων, φορείς και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα  να συζητήσουν με τους μελετητές του Σχεδίου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:  https://meet.jit.si/svak-gaziou_2h-diavouleusi   και θα είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόγραμμα Ημερίδας Διαβούλευσης:

  • Χαιρετισμός Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα
  • Βασικές προτάσεις και σενάρια παρεμβάσεων για τις μετακινήσεις στο Γάζι, Μαρία Σίτη, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός EMΠ- Συγκοινωνιολόγος , ΜSc Πολεοδόμος
  • Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας στο Δήμο Μαλεβιζίου: Νέα πρόκληση για τη βελτίωση κίνησης πεζών και ΑμεΑ στα κτίρια και στους δημόσιους χώρους του Δήμου, Μαρία Δατσέρη, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφ. Ανάπτυξης, στέλεχος εταιρείας ΑΝΕΛΙΞΙΣ Α.Ε.
  • Ερωτήσεις- Ανοιχτή συζήτηση συμμετεχόντων Συμπεράσματα και επόμενα βήματα

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20/02/2023

Top