Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Άρση απαγόρευσης κολύμβησης– Αλιείας ψαριών–εδωδίμων-Οστρακοειδών & εχινοδέρμων (αχινών) στην θαλάσσια περιοχή των οικισμών Αγίας Πελαγίας, Λυγαριάς, Παλαιοκάστρου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πέμπτη, 05/01/2023

Η Διεύθυνση  Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου, λαμβάνοντας υπόψη:

1) Τις αυτοψίες των Υγειονομικών Επιθεωρητών της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου / Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου που εξετάζουν μακροσκοπικά την κατάσταση των παραλιών και της επιφάνειας της θάλασσας αναφορικά με την  κατάσταση της θάλασσας, της ακτής  και τις λοιπές, οπτικά εκτιμώμενες, παραμέτρους.

2) Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων της από 03-01-2023 δειγματοληψίας θαλασσίου ύδατος που ελήφθη στην θαλάσσια περιοχή των οικισμών Αγίας Πελαγίας, Λυγαριάς, Παλαιοκάστρου του Δήμου Μαλεβιζίου.

3) Το υπ΄ αριθ. 90/04-01-2023 αίτημα του Δήμου Μαλεβιζίου με συνημμένο πρωτόκολλο παραλαβής υπηρεσιών και επιστολή του αναδόχου για την ολοκλήρωση του καθαρισμού της θάλασσας από φερτά υλικά των παραλιών  Αγίας Πελαγίας – Λυγαριάς – Παλαιοκάστρου και ανέλκυση των αυτοκινήτων και λοιπών αντικειμένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ

επιτρέπεται η κολύμβηση – Αλιεία ψαριών – εδωδίμων – Οστρακοειδών & εχινοδέρμων (αχινών) στην θαλάσσια περιοχή των οικισμών Αγίας Πελαγίας, Λυγαριάς, Παλαιοκάστρου του Δήμου Μαλεβιζίου

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΤΕΣ 2022_ΑΡΣΗ 299 KB

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 05/01/2023

Top