Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής «Ιχνογραφίες της Κρήτης» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Σάββατο, 01/10/2022

Ένα ταξίδι στις εμπνεύσεις και στις μοναδικές δημιουργίες του ζωγράφου Γιάννη Χαλαμπαλάκη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση «Ιχνογραφίες της Κρήτης», στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου που άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Γιάννη Χαλαμπαλάκη για την αποδοχή της πρότασης να φιλοξενηθούν έργα του στη Δημοτική Πινακοθήκη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη Επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης, Χρύσα Βαθιανάκη καθώς είναι η πρώτη έκθεση που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη μετά τον πρόωρο χαμό της.

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πολύτεχνο, με τον λόγο του Αντώνη Βασιλάκη, την ποίηση της Santa Fizzarotti Selvaggi και τη ζωγραφική του Γιάννη Χαλαμπαλάκη να μπλέκονται αρμονικά με τη μουσική των Μιχάλη Λαμπράκη και Νεκτάριου Μαρίνου με το χορό της Δανάης Τζίμα.

Την οργάνωση της έκθεσης και της εκδήλωσης είχε ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Δημοτική Πινακοθήκη με την υποστήριξη του ιστότοπου Ρωγμές και των Πολιτιστικών Συλλόγων Τυλίσου και Φόδελε.

Η έκθεση «Ιχνογραφίες της Κρήτης» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 01/10/2022

Top