Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Κάντο όπως ο…. Αντετοκουμπάκης!

Παρασκευή, 16/09/2022

Δήλωσε συμμετοχή στο Τουρνουά μπάσκετ 3 Χ 3 του Δήμου Μαλεβιζίου

Φτιάξε την ομάδα σου κι έλα στο διήμερο τουρνουά μπάσκετ 3 Χ 3 που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου στο Γάζι το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, εγκαινιάζοντας το νέο δημοτικό μίνι γήπεδο μπάσκετ στην Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη. Ο Αντετοκουμπάκης σε περιμένει σε μια μεγάλη «αθλητική γιορτή», υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά όπου εκπλήξεις, παράλληλες δράσεις και προσκεκλημένοι που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο ελληνικό μπάσκετ περιμένουν εσένα και τους φίλους σου! Σκάναρε το QR Code της αφίσας ή κάλεσε στο 6937233667 κι έλα… «καρφωτός» για καλάθια στο γήπεδο του… Αντετοκουμπάκη στο Γάζι!

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ του Δήμου Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 17.00. Η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για λογαριασμό του Υφυπουργείου Αθλητισμού / Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με απόφαση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 16/09/2022

Top