Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενημερωτικές Δράσεις Οδικής Ασφάλειας από το Δήμο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 08/11/2021

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων για την οδική ασφάλεια που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα.

Η αρχή θα γίνει στο Λύκειο Γαζίου, όπου αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα γίνει μία ενημερωτική ομιλία στους μαθητές του σχολείου από τον Διοικητή Στέλιο Καρακούδη και άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου. Στη συνέχεια οι μαθητές θα κληθούν να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων με επίκεντρο κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στις 19 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί μία ανοιχτή ομιλία για τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Γαζίου γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας.

Η τρίτη δράση αφορά τους μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων δημοτικών σχολείων και θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 29 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι έξι ενοτήτων που έχει σχεδιάσει η Τροχαία Ηρακλείου με στόχο οι μικροί μαθητές να έχουν μία πρώτη επαφή με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και βασικούς του κανόνες μέσα από μία βιωματική διαδικασία.

Οι δράσεις οδικής ασφάλειας στο Δήμο Μαλεβιζίου υλοποιούνται μέσα από τη συνεργασία των Αντιδημάρχων Παιδείας Χρύσας Λυρώνη Πάγκαλου και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκης Ζερβού με το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου και τα σχολεία του Δήμου.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08/11/2021

Top