Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκινά το έργο του πολιτιστικού κέντρου στο Αμμούδι

Πέμπτη, 06/05/2021

Στην έναρξη των εργασιών ο Μενέλαος Μποκέας

 Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου του Πολιτιστικού Κέντρου στο Αμμούδι του Δήμου Μαλεβιζίου. Για το σκοπό αυτό στο σημείο των προπαρασκευαστικών εργασιών βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης και Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αμμουδίου Κώστας Μπέζος και μέλη του, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Ξεκινά η κατασκευή του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στο Αμμούδι. Έργο συνολικού προϋπολογισμού 347.654€. Ένα πάγιο αίτημα του πληθυσμού της περιοχής γίνεται πράξη, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων σε δράσεις πολιτισμού και όχι μόνο. Με τον Πρόεδρο του Αστικού Συνεταιρισμού Κώστα Μπέζο αλλά και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου, βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία, σχεδιάζοντας τα επόμενα αναπτυξιακά βήματα για την περιοχή».

Το έργο αφορά σε ανέγερση ισόγειας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με υπόγειο στο πολεοδομικό κέντρο του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων ΑΤΕ στον οικισμό Αμμουδίου. Σημαντικοί παράγοντες για το σχεδιασμό της αίθουσας υπήρξαν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής σε συνάρτηση με τη χρήση του κτιρίου. Σε αυτό θα μπορούν να διοργανώνονται εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, σεμινάρια, μαθήματα, συγκεντρώσεις, συνέδρια και άλλες συναφείς δράσεις.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 347.654€ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 18 μήνες.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 06/05/2021

Top