Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΚΕΠ Μαλεβιζίου: προγραμματίστε με ακρίβεια το ραντεβού σας μέσω του rantevou.kep.gov.gr

Πέμπτη, 01/04/2021

Διαθέσιμη είναι από την Τετάρτη η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως ένα ακόμη χρήσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο προκειμένου οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού για να επισκεφτούν το ΚΕΠ Μαλεβιζίου που τους εξυπηρετεί. Σκοπός είναι να διευκολύνονται να προγραμματίζουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα της επιλογής τους άμεσα και με ακρίβεια, αποφεύγοντας ταλαιπωρία και συνωστισμό, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος γίνεται με κωδικούς Taxisnet. Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για την πανδημία η δια ζώσης επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ. Για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΚΕΠ Μαλεβιζίου της επιλογής τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα ΚΕΠ του Δήμου Μαλεβιζίου στα παρακάτω τηλέφωνα: ΚΕΠ Γαζίου: 2810 823 394, ΚΕΠ Κρουσώνα:  2813 401219, ΚΕΠ Τυλίσου: 2813-403704

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/11/2021

Top