Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Τετάρτη, 24/02/2021

Νέος χώρος από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η νέα διανομή περιλαμβάνει οπωροκηπευτικά προϊόντα (μήλα, πατάτες, κρεμμύδια) και παξιμάδι . Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τετάρτη  24/2/2021 έως και την Παρασκευή  26/2/2021. Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί έπειτα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν δυνάται να παραλάβουν τα προϊόντα με  κατ’οίκον παράδοση από τις υπηρεσίες μας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο στην οδό Καζαντζάκη 5 (πλησίον του παλιού χώρου στέγασης του ΤΕΒΑ) καθώς ο Δήμος Μαλεβιζίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των διανομών του ΤΕΒΑ μετέφερε τις υπηρεσίες του σε χώρο που ευνοεί την τήρηση των μέτρων για την πανδημία, καθώς οι δυο είσοδοι επιτρέπουν την παράλληλη διανομή των προιόντων.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας, ώρας και χώρου καθώς και της εισόδου Α ή Β για την παραλαβή των προϊόντων.

Σας παρακαλούμε να διαβάζετε το μήνυμα για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού.

Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού.

Φοράμε μάσκα – Μένουμε ασφαλείς

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/11/2021

Top