Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνάντηση Βορίδη – Μποκέα στην Αθήνα

Παρασκευή, 12/02/2021

Με τον Υπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Μαλεβιζίου  και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον Υπουργό Εσωτερικών Μαυρουδή Βορίδη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ανέφερε: «Γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην Αθήνα. Συζητήσαμε για τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, τις προτάσεις που υποβάλλουμε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στους Δήμους, αλλά και θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Συνεργαζόμαστε με κοινή κατεύθυνση την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και την ώθηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων των τοπικών μας κοινωνιών. Δίνουμε μάχη με την πανδημία, η συγκυρία είναι δύσκολη σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο παράλληλα δουλεύουμε σκληρά για δημιουργικές επανεκκινήσεις σε κρίσιμα ζητήματα. Το Μαλεβίζι μπορεί και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης. Στο επίκεντρο βρέθηκαν σημαντικά αναπτυξιακά έργα του Δήμου Μαλεβιζίου που υποβάλλονται στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, θεσμικά ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, καθώς και οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, τόσο στη λειτουργία του Δήμου, όσο και στην τοπική οικονομία.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 12/02/2021

Top