Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου: Νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης στην οδό Βαγιάς

Τρίτη, 09/02/2021

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αμμουδάρας έκανε πραγματικότητα ο Δήμος Μαλεβιζίου, μεριμνώντας για τις αυξημένες ανάγκες στην περιοχή. Πρόκειται για τα νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης που τοποθετήθηκαν από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου στην οδό Βαγιάς, ικανοποιώντας τις χρόνιες ανάγκες των κατοίκων.

Στην περιοχή βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βάμβουκας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του έργου. Όπως ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας: «Νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης  στην οδό Βαγιάς στην Αμμουδάρα. Ένα έργο με ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΜ για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής, που αντιμετώπιζαν αυξημένες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Βήματα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τα αυτονόητα που δεν θα έπρεπε να είναι ζητούμενα».

Πρόκειται για έργο που συντελείται με ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΜ. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου δικτύου αποχέτευσης μήκους 100 μέτρων με αγωγό pvc sdr-41 Φ 200. Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης μήκους 200 μέτρων και 40 περίπου παροχών ύδρευσης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10/02/2021

Top