Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με ζωντανή βιντεοκλήση η εξυπηρέτηση στα ΚΕΠ Μαλεβιζίου!

Τρίτη, 06/10/2020

Στην πλατφόρμα myKEPlive ο Δήμος Μαλεβιζίου!

Διευρύνει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των πολιτών ο Δήμος Μαλεβιζίου που ενέταξε στο σχεδιασμό του τη λειτουργία υπηρεσίας εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης μέσω βιντεοκλήσης από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα myKEPlive.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Διευρύνουμε το «e-Malevizi Project», το ευρύτερο πλάνο της Δημοτικής Αρχής να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής εξυπηρέτησης που ξεκίνησε να υλοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός σας, μέσω τηλεδιάσκεψης/βιντεοκλήσης με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ. Το Μαλεβίζι συνεχίζει να εξελίσσεται ψηφιακά, αφήνοντας πίσω τις ουρές και την αχρείαστη ταλαιπωρία».

Με την πλατφόρμα myKEPlive τα ΚΕΠ του Δήμου Μαλεβιζίου δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται με προγραμματισμένη βιντεοκλήση από εκπαιδευμένο υπάλληλο, υποβάλλοντας τις αιτήσεις ενδιαφέροντος τους από το σπίτι τους, χωρίς να έχουν την υποχρέωση φυσικής παρουσίας στα ΚΕΠ και να παραλαμβάνουν το τελικό προϊόν ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή. Έτσι διευκολύνονται σημαντικά όσοι πολίτες για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύονται να μεταβούν φυσικά στα ΚΕΠ, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας αισθητά τη γραφειοκρατία.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου αποτελεί έναν από τους πρώτους Δήμους της χώρας που εντάχθηκε στο πρόγραμμα myKEPlive που προωθεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.  Σημειώνεται ότι κατά τη χρήση της υπηρεσίας myKEPlive δεν αποθηκεύονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ οι τηλεδιασκέψεις με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ δεν καταγράφονται.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 06/10/2020

Top