Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δεκτό το αίτημα Μποκέα για δωρεάν πρόσθετη παραχώρηση στο Σκαφιδαρά

Τρίτη, 25/08/2020

Ηράκλειο και Μαλεβίζι ανοίγουν το δρόμο για το γήπεδο του Αλμυρού

Μια σημαντική απόφαση που ανοίγει το δρόμο για την αδειοδότηση του γηπέδου του Αλμυρού έλαβε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, που προχώρησε επίσημα στην παραχώρηση επιπλέον στρεμμάτων έκτασης του Σκαφιδαρά στο Δήμο Μαλεβιζίου, χαρακτηρίζοντας την ουσιαστικά ως «γήπεδο» για πρώτη φορά. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει επίσημη παραχώρηση στο Δήμο Μαλεβιζίου για την εν λόγω έκταση. Πρόκειται για αίτημα που κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας, ανέφερε: «Ένα πολύ σημαντικό αίτημα, για δωρεάν παραχώρηση πρόσθετης έκτασης στο Δήμο μας, που ουσιαστικά νομιμοποιεί το Γήπεδο του Αλμυρού στον Σκαφιδαρά, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει την εν λόγω έκταση ως «γήπεδο» έγινε σήμερα δεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Βασιλάκη και τη Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την αγαστή συνεργασία. Η αυτοδιοίκηση ως συνδετικός κρίκος που ενώνει τις τοπικές κοινωνίες».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 25/08/2020

Top