Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στα Δημοτικά Σχολεία ο Μενέλαος Μποκέας

Σάββατο, 30/05/2020

Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες επαναλειτουργίας

Πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές είναι τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου που πρόκειται να επαναλειτουργήσουν την 1η Ιουνίου. Λίγο πριν την επιστροφή στα θρανία ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας επισκέφθηκε τα Δημοτικά Σχολεία, συζητώντας με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα, με το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, διευθετήθηκαν όλα τα αναγκαία ζητήματα, με βάσει τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, αλλά και τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα ο Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας, στο Δημοτικό Σχολείο Τυλίσου, καθώς και στα 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Κρουσώνα. Μαζί του συμμετείχαν στις επισκέψεις ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βαθμιας Εκπαίδευσης Λίνα Επταμηνιτάκη, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Περυσινάκης.

Όπως ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας: «Στο Μαλεβίζι τα Δημοτικά Σχολεία παίρνουν και πάλι ζωή. Τηρώντας τις οδηγίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εξοπλισμένα με τα κατάλληλα υλικά και μέσα προστασίας, υποδέχονται τους μικρούς μας μαθητές. Επισκεφθήκαμε τα σχολεία μας και συζητήσαμε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από τη Δευτέρα μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς καλούνται να ανταποκριθούν σε μια νέα πραγματικότητα. Βρισκόμαστε δίπλα τους, σε ετοιμότητα για ό,τι χρειαστεί. Καλή αρχή!»

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/11/2021

Top