Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Δευτέρα, 25/05/2020

Γάζι 21-5-2020
Αριθ. Πρωτ.:7402
Αριθμ. Πρόσκλησης :11

Tην   Τρίτη 26-5-2020   θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν.3852/10, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 184 παρ. 1 του Ν.4635/19, και του άρθρου 10 της από 11.03.20 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, προκειμένου να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  1. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου ΔΟΚΑΠΠΑΜ» και εκλογή νέου Προέδρου.
  2. Μερική τροποποίηση της 69/2020 απόφασης Δ.Σ. και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης .
  3. Έγκριση επιχορήγησης Συλλόγου Γυναικών «ΜΑΛΒΑΖΙΑ» Μαλεβιζίου.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)

  1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού (7η) του Δήμου οικονομικού έτους 2020.
  2. Έκθεση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κατάστασης των εσόδων και εξόδων του Α΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Μαλεβιζίου.
  3. Μερική τροποποίηση της υπ’αριθμ.460/2017 απόφασης Δ.Σ και αναπροσαρμογή τελών παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση Α.Τ.Μ.
  4. Χαρακτηρισμός της επιχείρησης «Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια-Διαμερίσματα «ΚΕΡΑΜΟΣ» στην περιοχή Λυγαριάς, Δ.Ε. Αχλάδας, ως εποχιακής.

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)

  1. Ονοματοδοσία οδών τοπικής Κοινότητας Φόδελε.

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

(δια του Αντιδημάρχου Χαράλαμπου Κουτσογιάννη)

  1. Λήψη  απόφασης υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)  περιόδου 2020-2021.
  2. Έγκριση έναρξης διαδικασίας μίσθωσης ακινήτου για στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Γαζίου Μαλεβιζίου.
  3. Παράταση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου για τη στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Γαζίου, ιδιοκτησίας Περράκη Νικόλαου και Τρούλη Μαρίας.
  4. Έγκριση έναρξης διαδικασίας μίσθωσης ακινήτου για στέγαση των τμημάτων του 3ου Νηπιαγωγείου Γαζίου και 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Πετούση)

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του Έργου: «Ανάπλαση ρέματος Ρέχτρας Ροδιάς Δήμου Μαλεβιζίου».
  2. Παράταση χρόνου εκπόνησης της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) πρώην Δήμου Τυλίσου Ν. Ηρακλείου».

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ   

(δια του Αντιδημάρχου Μιχαήλ Αλμπαντάκη)

  1. Αίτηση για μεταβίβαση της 197 Άδειας του κ. Φραγκιαδάκη Κωνσταντίνου, Επαγγελματία Πωλητή Λαϊκών  Αγορών στον γιό του Φραγκιαδάκη Δημήτριο.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25/05/2020

Top