Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 08/05/2020

 Από  11-05-2020 έως και 29-05-2020 θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για την εγγραφή και επανεγγραφή των νηπίων και των βρεφών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που υπάγονται στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ) του Δήμου Μαλεβιζίου .

Την αίτηση εγγραφής που θα απευθύνει ο κάθε γονέας προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ, θα πρέπει να συνοδεύουν τα εξής δικαιολογητικά (τα οποία πρέπει να είναι ευκρινώς σκαναρισμένα):

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  2. Βεβαίωση εργασίας πατέρα και μητέρας με τις αποδοχές κ φωτοτυπία ασφαλιστικού φορέα (ένσημα όταν εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα)
  3. Βεβαίωση εργοδότη ωραρίου εργασίας γονέων.
  4. Βεβαίωση κάρτα ανεργίας
  5. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος (τελευταία φορολογική δήλωση)
  6. Πιστοποιητικό υγείας – φωτοτυπία εμβολίων
  7. Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ
  8. Υπεύθυνη δήλωση για το ποιος θα παραλαμβάνει το παιδί
  9. Για αλλοδαπούς (εκτός χωρών Ε.Ε) άδεια παραμονής
  10. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής για γονείς που αντιμετωπίζουν αναπηρίες σε ποσοστό 67% και άνω

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, οι αιτήσεις που αφορούν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Πολύδροσου, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγίας Πελαγίας & τον Παιδικό Σταθμό Αγίας Μαρίνας θα σταλούν στο email  του βρεφονηπιακού σταθμού doknewspolidroso@yahoo.com, με υπεύθυνη παραλαβής αιτήσεων την Προϊσταμένη: Κοκολάκη Άννα (Τηλέφωνο-fax  2810 823656).

Ενώ, όσες αιτήσεις αφορούν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Γαζίου, τον Παιδικό Σταθμό Κρουσώνα & τον Παιδικό Σταθμό Τυλίσου θα σταλούν στο email  του βρεφονηπιακού σταθμού paidikosammoudaras@gmail.com, με υπεύθυνη παραλαβής αιτήσεων την Προϊσταμένη: Πουτράκη Δήμητρα (Τηλέφωνο- fax  2810 371076).

Οι γονείς που δεν έχουν την δυνατότητα  να στείλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους και τα δικαιολογητικά, μπορούν να τα υποβάλλουν σε φυσικό αρχείο ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναφέρονται σε κάθε περίπτωση κατά τις ώρες 8:00π.μ.- 2:00μ.μ.

Οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται αφορούν τα νήπια που είναι γεννημένα το 2017 έως 31-3-2018 και βρέφη 18 έως 30 μηνών. Όσα δικαιολογητικά δεν είναι πλήρη δεν θα μοριοδοτούνται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία  μπορείτε να απευθύνεστε και στο γραφείο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ  στο τηλέφωνο 2810 821525.

 

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Αίτηση 198 KB

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08/05/2020

Top