Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σε πλήρη εξέλιξη οι ασφαλτοτρώσεις στο Μαλεβίζι

Τετάρτη, 22/04/2020

Παρεμβάσεις συντήρησης από το Δήμο

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο Δήμος Μαλεβιζίου ασφαλτοστρώσεις στη δημοτική οδοποιία. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί εκτεταμένες παρεμβάσεις σε περιοχές του Γαζίου που αντιμετώπιζαν χρόνια προβλήματα προσβασιμότητας, παρέχοντας πλέον βελτιωμένες συνθήκες κυκλοφορίας και ασφάλειας για οχήματα και πεζούς. Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι συντηρήσεις στο σύνολο των οδών του Δήμου Μαλεβιζίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν βλάβες που προκλήθηκαν στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Με το συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιώργου Πετούση και την αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Μαλεβιζίου έχουν ολοκληρώσει αποκαταστάσεις του οδοστρώματος σε Γάζι, Τσαλικάκι, Κολυβά, Αγάκου, και Καβροχώρι.

Το πλάνο των εργασιών συντήρησης έχει ήδη προχωρήσει στην περιοχή του Κρουσώνα και συνεχίζεται το προσεχές διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί τους δημότες για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή, μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους με υποδείξεις σημείων, μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Μαλεβιζίου».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22/04/2020

Top