Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

O Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί τον A.O. Δαμάστας

Τρίτη, 07/04/2020

Διαθέτει αυτοκίνητο & οδηγό για τις κοινωνικές δομές

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Μαλεβιζίου προς τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας, με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστεί και προσωπικά τον Πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη.

Ο Α.Ο. Δαμάστας διέθεσε για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών του Μαλεβιζίου αυτοκίνητο και οδηγό, καλύπτοντας παράλληλα τις δαπάνες καυσίμων για όλη την περίοδο ισχύος των έκτακτων  μέτρων κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει το στόλο των κοινωνικών δομών του Δήμου,  ως αρωγή στο κοινωνικό έργο που προσφέρει σε ευάλωτες ομάδες, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Ήδη το αυτοκίνητο του Α.Ο. Δαμάστας αξιοποιήθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί στις διανομές προϊόντων, καθώς ο Δήμος Μαλεβιζίου παραδίδει πόρτα – πόρτα τρόφιμα και φάρμακα σε όλες τις δημοτικές ενότητες, για την ενίσχυση απόρων αλλά και ατόμων που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Το αυτοκίνητο του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας δε θα καλύψει απλά χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά κυρίως τις κοινωνικές και συναισθηματικές αποστάσεις, που δυστυχώς έχουν μεγαλώσει λόγω του κορωνοϊού. Ευχαριστώ θερμά την ομάδα της Δαμάστας που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσφέρει με ευαισθησία πολύτιμη αρωγή στο έργο των κοινωνικών μας υπηρεσιών. Ενισχύεται η διανομή τροφίμων και φαρμάκων πόρτα – πόρτα σε ευπαθείς και ευάλωτες οικογένειες».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01/11/2021

Top