Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δ. Μαλεβιζίου: Ενημέρωση για τις βεβαιώσεις μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων

Πέμπτη, 26/03/2020

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου το έντυπο της βεβαίωσης μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά, στη βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρωθεί το σημείο όπου βρίσκονται τα αδέσποτα, οι ημέρες και οι ώρες της σίτισης, ενώ η διάρκεια της μετακίνησης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, η βεβαίωση αφορά σε όσους φροντίζουν αδέσποτα εντός του Δήμου μόνιμης κατοικίας. Υπεύθυνο γραφείο για την πιστοποίηση της βεβαίωσης στο Δήμο Μαλεβιζίου είναι το Γραφείο Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου. (τηλ. επικοινωνίας 2815200052 κα Σμαραγδη Πόπη & κ. Μαυρικάκης Παύλος). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την υπηρεσία, προκειμένου οι σχετικές βεβαιώσεις να τους παρέχονται είτε κατόπιν προσέλευσης με ραντεβού, είτε ηλεκτρονικά μέσω αποστολής Email.

Ωστόσο, όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζώα εκτός του Δήμου μόνιμης κατοικίας τους θα πρέπει να απευθυνθούν σε φιλοζωικές οργανώσεις ή και μεμονωμένα άτομα – μονίμους κατοίκους του Δήμου όπου βρίσκονται τα ζώα για να αναλάβουν εκείνοι τη σίτιση τους μέχρι την άρση περιορισμού της κυκλοφορίας.

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Βεβαίωση_Κυκλοφορίας_Σίτισης_Αδέσποτων 59 KB
2 doc Βεβαίωση_Κυκλοφορίας_Σίτισης_Αδέσποτων 27 KB

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26/03/2020

Top