Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Καθαρίζεται εντατικά όλο το παραλιακό μέτωπο στο Μαλεβίζι

Δευτέρα, 27/01/2020

Για πρώτη φορά ταυτόχρονος καθαρισμός από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε

 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εντατικές εργασίες καθαρισμού στο σύνολο του παραλιακού μετώπου του Δήμου Μαλεβιζίου, στις οποίες έχει προχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα η Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για δυναμική και ευρείας κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού του συνόλου της ακτογραμμής, για την οποία επιχειρούν ταυτόχρονα πέντε μηχανήματα έργου.

Πραγματοποιείται έτσι μια συντονισμένη και ολοκληρωμένη παρέμβαση στο σύνολο των παραλιών του Δήμου Μαλεβιζίου από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε.  Στη διάρκεια των εργασιών απομακρύνονται καλάμια και άλλα πιθανά φερτά υλικά, προκειμένου να καταστούν οι παραλίες προσβάσιμες σε ντόπιους και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε στην Αμμουδάρα, με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση που συντονίζει τις εργασίες και τον Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή. Σε ανάρτησή του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

 «Αν θέλουμε τουρισμό ποιοτικό και όλο το χρόνο πρέπει να αρχίσουμε από τα βασικά. Με παραλίες περιποιημένες, επισκέψιμες, προσβάσιμες σε ντόπιους και επισκέπτες. Σε όλο το μήκος της σπουδαίας ακτογραμμής μας από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε, επιχειρούν παράλληλα πέντε μηχανήματα έργου. Για πρώτη φορά στο Μαλεβίζι ταυτόχρονος και βαθύς καθαρισμός του παραλιακού μετώπου».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27/01/2020

Top